Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
veletwood
20 février 2010

prenses suri

Suri Cruise, 3 yasinda.
Topuklu ayakkabi giymeyi ve makyaj yapmayi seviyor.
Buyuyunce(!) prenses olmak istiyor.

(Scientology kilisesi Tom Cruise'a madalya vermesini biliyor, Suri'ye de bir tac yaptiriversin artik.)

Annesinin deyimiyle her kiz cocuk gibi(!) Suri de annesinin topuklu ayakkabilarina, makyaj malzemelerine ozeniyor. Ama Suri bircok kiz cocuk ile bir noktada ayriliyor, o da Suri ozenmekle kalmiyor!

Evet Suri Cruise, babasinin Tom Cruise olmasinin verdigi dayanilmaz hafiflikle, topuklu ayakkabilari ile cakkadanak cakkadanak yuruyedurdugu, ve makyaj kupune dusup ciktigi anlardan kareler... (bu veledin benden cok topuklusu var sanirim:))

Picture_4suri_tom

Picture_3suri_cruise_high_heels_pics

1265813220_suri_cruise_290Katie_Holmes_Takes_f061

Picture_5

Babaniz Cruise olunca sizin icin alabilecegi ve yapabileceklerinin siniri, yine anne ve babanizin suuru+ suursuzluguyla belirleniyor. Dunyalar tatlisi, sirin mi sirin bir cocuk makyaj ve topuklu ayakkabilarla ne kadar da basit degil mi?

Kimseye cocuklarini nasil yetistireceklerini soylemek Veletwood'a dusmez elbet. Ama magazin basini onunde buyumeye devam eden, dunyanin en unlu cocuklarindan birinin annesi surekli cikip zeka seviyesine yarasir aciklamalar yaptiginda da Veletwood susup, kosesine cekilemez maalesef. Umariz Suri buyuyup, akli basinda bir yetiskin olur (ki bu ortamda mumkun mu emin degiliz) bu resimlerin hesabini sorar!

Bu arada soylemeden edemeyecegim, Bayan Katie Holmes, Surinin ayakkabilarinin salon dansi ayakkabisi oldugunu iddia ediyor, oncelikle ilk resim disindaki ayakkabilari pek de salon dansi ayakkabisina benzetemedik. Ayrica umariz Suri'yi bu ayakkabilarla dans ederken hic goremedik! Salon dansi ayakkabisi denmesinin bir nedeni var o ayakkabilara degil mi sayin Holmes!

Bir yanda maymun kafalarla dolasan Shiloh, diger yanda topuklu Suri! Siz olsaniz hangisini daha cok seversiniz:)

Suri'nin prenses olmayi kafaya koydugu anlar...

suridisney1

suridisney3

suridisney2

Veletwood'un cevabini merakla bekledigi bir soru var: Annesinin topuklu ayakkabilarini seviyor diye topuklu ayakkabi giymesine izin verilen Suri'nin, babasi gibi motosiklet kullanmak yada bungee jumping yapmak istediginde, yasina bakilmaksizin, bu isteklerine hemen karsilik bulup bulamayacagi! Biz Suri icin demokrasi istiyoruz, Suri'ye ozgurluk!!!

Publicité
Publicité
Commentaires
V
kiskaniyorum!!! o zmn bana da spi baba:D:D
C
Hahahahahah caggiiiyee cidden bu kızın senden çok topuklusu var :P
veletwood
Publicité
Archives
Newsletter
Publicité