Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
veletwood
10 janvier 2010

sportif veletler "ikiz federerler"

ten_g_federer_wedding_576

9 senelik bir aşktı onlarınki. Mirka Vavrineç, 2000 yılında daha Roger Federer’i, Federer olmamışken kanatları altına almıştı. 9 sene boyunca kortun kenarında Federer’in her maçını izledi. Dünyanın bir çok ülkesine Federer nereye giderse oraya gitti. 2009 Nisan’ın ayında onlar erdi muradına ve ardında Temmuz ayında ikiz bebekleri dünyaya geldi.

Benim gibi pek çok insan her sene biraz daha şişmanlayan Mirka için 2005 yılından beri hamile mi değil mi polemikleri yapıyordu, sonunda polemik gerçek oldu. Babaları gibi aslan burcu olan minik kızların adları Charlene Riva ve Myla Rose. Federer çifti de Hollywood’dakilere özenmiş isim konusunda.

_kiz_Federerler

Federer_in_ikizleri_2

Resimlerden çocukların kime benzediğini çıkarmak pek mümkün değil. Biraz daha büyüsünler anlarız artık. Federer’in ikizlerinin fotoğrafını bir dergiye satmak yerine Facebook’taki sayfasından yayınlayarak farkını ortaya koydu. Zaten dünyalığını yapmış, yedi sülalesine yetecek kadar parası olan Federer’in çocuklarını geçim kapısı yapmayıp, resimlerini kendisinden beklenmeyecek bir samimiyetle hayranları ile paylaşması güzel oldu. Hem anne tarafında hem baba tarafından tenisçi olan bu çocukların tenisçi olup olamayacağını zaman gösterecek. Ben onların yerinde olsam olmazdım, tenis tarihinin gelmiş geçmiş en iyi tenisçisinin babanız olması insanı ancak bunalıma sokar. Büyük ihtimal ikisi toplam babaları kadar turnuva kazanamazlar.

CK

Publicité
Publicité
Commentaires
veletwood
Publicité
Archives
Newsletter
Publicité