Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
veletwood
5 janvier 2010

kidman'in pazar'i

Bir zamanlar bir Kidman-Cruise cifti vardi. Cift 11 yil evli kaldilar, o zamanlar her ikisi de genc, Tom Cruise yine Tom Cruise, Nicole Kidman ise yildiz konumunda degildi daha. Isabella Jane ve Connor Anthony isimli iki sirin velet evlat edinmislerdi. Asagidaki resim ise bol bol dergileri suslerdi. 2001 yilinda ciftin arasina bosanma ve Penelope Cruz girdi. Herkes kendi yoluna dagildi.

tom_nicole

Nicole Kidman'in, 2002'de Moulin Rouge ile Oscar'a aday olmasiyla hali hazirda ivme kazanan kariyeri, basamaklari ucer beser cikar oldu. Magazini ve pesi sira yaptigi basarili filmleri arkasina alan Kidman, Cruise'dan ayrildiktan sonra kendini Scientology'den de cikarinca, 2006 yilinda ozune donup kilise dugunuyle country sarkicisi Keith Urban ile evlendi. Temmuz 2008'de de Sunday Rose isimli bir cocuklari oldu. Kidman sonrasinda bir dergiye verdigi demecte, "Eger cocuk sahibi olamasaydim, cok cok uzulurdum ve Keith bunu biliyordu" diye acikladi.

nicole_kidman

Annemize cok mu benziyoruz nedir?

nicole_kidman_sunday_new_year

nicole_kidman_sunday

Publicité
Publicité
Commentaires
V
o cocukcagizlara cok cok yazik oldu! tabii kimsesiz cocuklar yurdunda yetismelerindense en azindan bir yuvalari oldu...
S
E obur cocuklarina cok ayip etmis bu aciklamasiyla yahu :(( Zaten gecende bir dertlendim Connor ve Isabella'yi dusunup, biraz arastirma yaptim. Connor'la babasinin arasi iyiymis ama Isabella'yla kotuymus biraz :(
veletwood
Publicité
Archives
Newsletter
Publicité